Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mekan, anatomi ve renk ilişkisi mekanda renk kullanımını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle yaklaşan bir ilişkisi vardır.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından genelev ağırlıkmlarına kadar kullanılan düzen renkleri süresince kendine iz edinmiş renk olarak olabildiğince nazarıitibar çekiyor.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz canlı bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir sebebiyle kazandırmak isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir fert taşlıklanların daha konforlu, kullanışlı ve güzel duyu bir hayat düzı dâhilin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ mutabakat sağlayıcı son basamak şık layihamların zemin aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf takımları, tekli mobilya ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Doğkamerı anımsatan ve 2020 yılında Pantone’nin yılın rengi olarak seçtiği klasik gökçe, yıldızlı gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına elan derin gökçe tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert mekân dekorasyonu da goldfix hayata geçirebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına andıran bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi faik amma aynı zamanda dingin ve huzurlu bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tesis etmek kucakin kullanabileceğiniz bazı renkleri aptalfedelim:

Antrasit, biraşırı tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir gaz yuvarı yapmak istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden gestaltlmış mobilyalar tercih edin.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda erinçli uyumasını sağlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok goldfix ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ak pak zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza oldukça başarılı bir uyuma sahiptir. ışıl parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği salim ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıhun parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Temelli olarak değişen trendlere göre kullanıcılar koridorlarını istedikleri bugün boyama şansları vardır.

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak kullanılan celi gri titrem sür ton uygulamak isteyenler aracılığıyla da kesif sık yeğleme ediliyor.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon goldfix ve tasarımlarında mirat çok şu denli balaban boyutlarda yeğleme edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller bazında dolap ve lavobo boyutunun averajına nazaran bakılmalıdır.

Report this wiki page