5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Mekan, kişioğlu ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar dehalet, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanların renklerle doğru bir ilişkisi vardır.

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. Ancak ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli seçiminda yaptıracağınız dolabınız jurnal hayatta size yardımcı olacaktır.

Gri duvar boyası tonları, tamam kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk için bir istikşaf yaptım.

Elan çok minimal ve çağdaş bir janr elde kılmak istiyorsanız ilgisiz ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında mekân alan beyaz zehir, siyah ve gri tonları size önemli bir suhulet esenlayacak. Yaşam düzınızda bir alanda antrasit rengi koyu bir şekilde kullanın.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil kaynak perde kadar parçalar antrasitin sel evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Kıpkızıl gri odaklı bir hane dekoru yapmayı ve seçeceğiniz özge renkler sebebiyle alanda ötümlü intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri berrak gri olmalı!

Ahşap detaylarla başkalık yaratır. Dümdüz başüstüneğu denli da evin umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat iyi uygulanabilir.

çağcıl ve klasik antrasit gri dekorasyon solukı aynı alanda değerlendirmek dâhilin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının hakim başüstüneğu sandalye takımları ile çağdaş ve şık minval elde edilebilir.

The antrasit gri boya London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious metal.

Vesair nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki arka yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabil; koltuğunuzda henüz hoş bir kuut hissi verir. 

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut kıpkızıl renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir gaz yuvarı yaratabilirsiniz.

Buz grisi rengi hin bugün gümüş gri diye de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve bol bir sprey boya hava peyda etmek ciğerin bu rengi henüz sıcak tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Aksesuarlarda antrasit renkleri değerlendirmek lüp genel tasar çizimına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page